Byggerådgivning

Jeg tilbyder seriøs og professionel bygherrerådgivning, i forbindelse med dit byggeprojekt. Nybygning, ombygning, tilbygning - herunder tilbygning af udestue, garage, carport og udhus. Derudover yder jeg rådgivning i forbindelse med køb/salg af bolig, og forsikringspørgsmål.

Jeg tilbyder tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt. 

Kontakt mig for spørgsmål til, hvad jeg kan tilbyde netop dig?

Byggerådgivning TIL BYGGEPROJEKT - hvorfor?

Som bygherre har du behov for en uvildig og professionel rådgivning, som ikke er styret af andres interesser. Byggerådgivning hos en entreprenør eller en håndværker, er ikke at betragte som rådgivning, men mere som vejledning.

Til sammenligning har man i de fleste banker og sparekasser en personlig rådgiver. Men man modtager ikke rådgivning fra sin bank eller sparekasse, men derimod vejledning. 

Rådgivningen (vejledningen) er tilmed ikke uvildig, men styret af banken eller sparekassens, eller dennes samarbejdspartners interesse. 

En sådan rådgiver (vejleder) vil efter bedste evne forsøge at vejlede dig omkring de interne produkter han har til rådighed, eller i den kreditforening som banken eller sparekassen samarbejder med.

Han vil aldrig vejlede dig om produkter som han ikke kan tilbyde.

Dermed kan der findes bedre og tilmed billigere produkter, som man som kunde ikke får kendskab til eller rådgivning omkring, da disse produkter ikke har bankens eller sparekassens interesse.

Jeg guider dig til at tage de mange beslutninger som skal tages i de indledende faser. Derudover skal jeg være med til at sikre, at projektet løses rent byggeteknisk. Således at projektet overholder de nødvendige love og regler fra myndigheder, og samtidig henvender sig til, og er bygbart for de udførende entreprenører og håndværkere.

Jeg er som din uvildige rådgiver ansvarlig over for dig og kan samtidig sikre, at de udførende løser sine opgaver som aftalt.


Det er individuelt hvilke rådgiverydelser at du som bygherre har behov for i dit byggeprojekt. Ved idémødet og løbende i byggeprocessen, kan du sammen med mig aftale enkelte- eller sammensatte ydelser.

Mød mig i HUSET i Middelfart

Jeg samarbejder med HUSET i Middelfart, som er en del af Molio - Byggeriets Videncenter.

Cirka hver fjerde søndag, er jeg at finde i den permanente byggeudstilling, som én af HUSET's faste byggerådgivere i deres tilbud ByggeRåd.

ByggeRåd tilbyder 15 minutters gratis byggerådgivning. 

Benyt lejligheden til at tage det første indledende skridt i din byggeproces, og lad dig samtidig inspirere af de mange udstillede produkter og materialer.

Ønsker du

TRYGHED OG STABILITET I DIT BYGGEPROJEKT?

​Kontakt mig ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af mig, inden for 2 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring op

Find os

Svendborgvej 226, 5260 Odense S

DINBygning ApS

​CVR: 38163930

5 stjernede anmeldelser via Google

fb-icon-footer​  instagram-icon-footer

DINBygning ApS
Svendborgvej 226,

5260 Odense S