Tegningsmateriale

Sammen gør vi jeres boligdrømme til virkelighed

TEGNINGSMATERIALE

  • Har du en idé til et byggeprojekt, som du ønsker at få visualiseret?
  • Et byggeprojekt som skal godkendes, eller ansøges om hos kommunen?
  • Et byggeprojekt som skal sendes i udbud?

Vi kan udarbejde tegningsmateriale, til alle faser af dit byggeprojekt. Tegninger til et byggeprojekt, skal betragtes som et “zoom-værktøj”. I de enkelte faser af processen, zoomes der ind og detaljeres på dit byggeprojekt. Detaljeringsniveauet bestemmes af dine ønsker, samt detaljeringskravet fra din kommune, og de udførende entreprenører eller håndværkere.

“Hurtig og gennemført arbejde. Vi følte os helt trygge ved Henriks rådgivning………Kan klart anbefale DINBygning til andre.”

​- Kenneth Nielsen

ØNSKER DU

Tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 3 hverdage

Tegningsmateriale til skitser og byggetilladelse

IDÉFASEN – SKITSEFORSLAG

Et tidligt skitseforslag, er et anbefalelsesværdigt redskab til de fleste byggeprojekter. Et skitseforslag omdanner dine tanker, behov og idéer til tegningsmateriale, som visuelt skaber overblik omkring pladsforhold, opbygning af konstruktioner, materialer og arkitektoniske udtryk.

Som i hele byggeprocessen er det vigtigt for os, at du som bygherre bestemmer. Derfor udarbejder vi ikke skitseforslag, som er ens i udtrykket. Du bestemmer i hvilken grad at det skal visualiseres, for at du som bygherre kan se det endelige resultat for dig.

​Vi er seriøse og grundige fra idéfasen, til udførelsesfasen. Derfor er et skitseforslag for os, ikke udelukkende et “penselsstrøg”. Det er et vigtigt redskab til, allerede i idéfasen at indtænke og eftervise, at projektet er realistisk i forhold til de fastlagte rammer.​

Eksempler på sådanne afgørende rammer er:

  • Økonomi
  • Funktions- og møbleringsbehov
  • Myndighedskrav – højder og afstande til matrikelskel, energi, brand og statik (bæreevne og stabilitet)

MYNDIGHEDSFASEN – MYNDIGHEDSTEGNINGER

I forbindelse med en godkendelse eller en byggeansøgning til din kommune, skal der indsendes tegningsmateriale som angiver, placering, størrelse, højder, afstande til matrikelskel, og konstruktionsopbygninger.

Myndighedstegninger visualiserer og dokumenterer overfor din kommune, hvad du ønsker en tilladelse til, og bidrager til, at de kan træffe en beslutning i forhold til dit byggeprojekt.

 

UDFØRELSESFASEN – TEGNINGER TIL UDBUD

Ved indhentning af tilbud fra entreprenører eller håndværkere, er det nødvendigt at visualisere og præcisere, hvad du ønsker at de skal udføre for dig – og hvordan.

Tegningerne angiver med målsatte og detaljerede løsninger, hvordan resultatet af dit byggeprojekt skal se ud, og udføres.

Tegningsmateriale, er et afgørende og nødvendigt redskab, til at føre dit byggeprojekt sikkert – fra idé til virkelighed.