Byggetilladelse

Byggeansøgning uden besvær

BYGGETILLADELSE

– FÅ HJÆLP HOS OS

Det er ikke alle, som er klar over det, men står du overfor at skulle påbegynde et nyt byggeprojekt, kan det være nødvendigt at søge en byggetilladelse hos din pågældende kommune. Hos DINBygning ApS hjælper vi med at sørge for, at du får den rette byggetilladelse, og at den overholder både love, krav og ønsker, således at resultatet af din byggeproces bliver præcis, som du ønsker.

ØNSKER DU

Tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 3 hverdage

Hjælp til Byggetilladelse?

BYGGETILLADELSE HVORNÅR?​

En byggetilladelses pris og ventetid er forskellig alt efter, hvor du bor. Desuden skal du inddrage både en detaljeret plan over dit byggeri og en beskrivelse af de tekniske foranstaltninger – f.eks. højde, bredde og afstand til naboskel. Det kan være svært at have overblik over alle disse ting, og det er netop her, at vi kan hjælpe. Med rådgivning og projektstyring, sørger vi for at følge ansøgning om byggetilladelse til dørs, så du sikkert kan starte dit projekt.

SÅDAN FOREGÅR DET

En grundig gennemgang af dine ønsker til byggeprocessen danner grundlaget for, at den rådgivning og styring, som vi laver, bliver tilpasset dine behov. Vi er med dig hele vejen fra idéfasen, hvor vi hjælper med tegninger, specifikationer og idéoplæg, til myndighedsfasen, hvor byggetilladelsen skal søges, og også til udførelsesfasen, hvor vi kan hjælpe med overvejelser af de tilbud, som er kommet fra f.eks. håndværkere. Vi kan altså hjælpe med at sikre, at en bygning ikke bare står flot, når den er færdig – den overholder samtidig alle myndighedsbestemmelser og er lavet med dine – og ikke andres – interesser for øje.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIN BYGGETILLADELSE

​Du kan kontakte Henrik Bang på 92 15 58 15 / henrik@dinbygning.dk allerede i dag for kyndig og professionel byggerådgivning. Fra kontoret i Odense på Fyn hjælper vi gerne i f.eks. Kolding og Vejle.