Byggerådgivning

Mere end 20 års erfaring

BYGGERÅDGIVNING

Vi tilbyder seriøs og professionel byggerådgivning, i forbindelse med dit byggeprojekt. Nybygning, ombygning, tilbygning – herunder tilbygning af udestue, garage, carport og udhus. Herudover yder vi rådgivning i forbindelse med køb/salg af bolig, og forsikringspørgsmål.

Vi tilbyder tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt.

Kontakt os for spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde netop dig?

ØNSKER DU

Tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 3 hverdage

Byggerådgivning til en levedygtig bygning

BYGGERÅDGIVNING TIL BYGGEPROJEKT – HVORFOR?

Som bygherre har du behov for en uvildig og professionel rådgivning, som ikke er styret af andres interesser. Byggerådgivning hos en entreprenør eller en håndværker, er ikke at betragte som rådgivning, men mere som vejledning.​

Til sammenligning har man i de fleste banker og sparekasser en personlig rådgiver. Men man modtager ikke rådgivning fra sin bank eller sparekasse, men derimod vejledning.

Rådgivningen (vejledningen) er tilmed ikke uvildig, men styret af banken eller sparekassens, eller dennes samarbejdspartners interesse.

En sådan rådgiver (vejleder) vil efter bedste evne forsøge at vejlede dig omkring de interne produkter han har til rådighed, eller i den kreditforening som banken eller sparekassen samarbejder med.

Han vil aldrig vejlede dig om produkter som han ikke kan tilbyde.​

Dermed kan der findes bedre og tilmed billigere produkter, som man som kunde ikke får kendskab til eller rådgivning omkring, da disse produkter ikke har bankens eller sparekassens interesse.

Vi guider dig til at tage de mange beslutninger som skal tages i de indledende faser. Derudover skal vi være med til at sikre, at projektet løses rent byggeteknisk. Således at projektet overholder de nødvendige love og regler fra myndigheder, og samtidig henvender sig til, og er bygbart for de udførende entreprenører og håndværkere.

Vi er som din uvildige rådgiver ansvarlig over for dig og kan samtidig sikre, at de udførende løser sine opgaver som aftalt.

Det er individuelt hvilke rådgiverydelser at du som bygherre har behov for i dit byggeprojekt, og hvor vi kan skabe værdi for netop dig. Ved det indledende møde og løbende i byggeprocessen, kan du sammen med os aftale enkelte- eller sammensatte ydelser.

Vores kunder siger bl.a.:

“Jeg kan uden forbehold anbefale Henrik Bang. Han er punktlig, grundig, og altid til at få fat på, svarer hurtigt. Oveni det, er han en venlig og imødekommende person.​ Så fem stjerner herfra!!”​

Sune Justesen​​

MØD HENRIK I BYGGECENTRUM I MIDDELFART

Vi samarbejder med Byggecentrum i Middelfart, som er en del af Molio – Byggeriets Videncenter.

​Cirka hver fjerde søndag, er Henrik at finde i den permanente byggeudstilling, som én af Byggecentrum’s faste byggerådgivere i deres tilbud ByggeRåd.

ByggeRåd tilbyder 15 minutters gratis byggerådgivning.

Benyt lejligheden til at tage det første indledende skridt i din byggeproces, og lad dig samtidig inspirere af de mange udstillede produkter og materialer.

Tjek hvilken søndag Henrik er i  Byggecentrum og book et møde online allerede nu  >>