Nyheder

​​30. december 2022

VI UDVIDER DINBYGNING I 2023

​For at imødekomme efterspørgslen, og for at kunne servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden, udvider vi med en medarbejder mere i 2023.

Vi glæder os til at blive én mere på kontoret, og til at kunne præsentere vores nye medarbejder. Forhåbentlig per 1. marts 2023.

​​15. Maj 2022

HUSET MIDDELFART ÆNDRER NAVN

​Vi samarbejder med Danmarks største byggeudstilling, der nu ændrer navn fra HUSET Middelfart til Byggecentrum. Byggeudstillingens koncept, lokation og åbningstider er uændrede ved navneskiftet og du kan derfor stadig opleve 28.000 m2 med masser af inspiration til dit næste bygge- eller boligprojekt i Middelfart – lige midt i Danmark.

​Cirka hver fjerde søndag, er Henrik at finde i den permanente byggeudstilling, som én af Byggecentrum’s faste byggerådgivere i deres tilbud ByggeRåd.

ByggeRåd tilbyder 15 minutters gratis byggerådgivning.

Benyt lejligheden til at tage det første indledende skridt i din byggeproces, og lad dig samtidig inspirere af de mange udstillede produkter og materialer.

​Se mere om Byggecentrum og book tid til ByggeRåd.

​​5. marts 2020

NYE KONTORLOKALER I DALUM

DET NYE RÅDGIVERKONTOR I ODENSE SV

Vi er flyttet ind i nye kontorlokaler på Dalumvej 18-20, 1. sal. (Ovenover Netto og i mellem Lysspecialisten og Vogel Advokater)
Vi ser frem til fortsat at dele kontorlokaler med TermoGo Byggerådgivning, og dele passionen for seriøs og tryghedsskabende byggerådgivning.

21. Februar 2019

BOLIG & LIVSSTILSMESSEN ODENSE 2019

​TAG DET FØRSTE SKRIDT I DIN BYGGEPROCES

Lørdag og søndag den 2. og 3. marts, vil vi være at finde på Bolig & Livsstilsmessen i Odense. Ønsker du den første og uforpligtende samtale om dit byggeprojekt, så kom forbi min stand én af dagene, og tag en snak om muligheder og udfordringer i dit byggeprojekt.

​3. September 2017

LIVE BYGGERÅDGIVNING

​I dag deltog vi i Live Byggerådgivning i HUSET i Middelfart. Live Byggerådgivning kommer til at foregå den første søndag i hver måned, fra 9:30-9:45.

​Under indslaget, har du mulighed for at skrive ind med spørgsmål til din bygning eller dit byggeprojekt.

​Se indslaget, og følg med i de kommende indslag.

​1. September 2017

KAMPAGNETILBUD – BYGNINGSREDEGØRELSE

​I september tilbyder vi 25% rabat på en bygningsredegørelse. Spar op til 900 kr.

​6. August 2017

 

MØD MIG I HUSET I MIDDELFART

Vi samarbejder med HUSET i Middelfart, som er en del af Molio – Byggeriets Videncenter.

Den 1. søndag i hver måned, er vi at finde i den permanente byggeudstilling, som én af HUSET’s faste byggerådgivere i deres tilbud ByggeRåd, som tilbyder gratis byggerådgivning.