Om DINBygning

Mere end 20 års erfaring

OM DINBYGNING

Vi tilbyder professionel byggerådgivning i alle faser af byggeprocessen, således at du kan tage de bedste beslutninger i dit byggeprojekt – og for din bygning. Vi har fokus på, at du er beslutningstageren, fra idéen til et byggeprojekt, til udførelsen og det endelige resultat.

Vi guider og inspirerer dig i de beslutninger som skal tages, og hjælper med at afdække de behov som du og din bygning har. En byggerådgivning fra DINBygning, fører til den bedste samlede løsning for dit byggeprojekt, med respekt for din økonomi.

​Vi samarbejder med, og anvender øvrige aktører og rådgivere indenfor byggebranchen. Det sikrer kvalitet og sikkerhed i dit byggeprojekt, at projektet respekterer konstruktioner og materialers egenskaber, efterlever myndighedernes krav og er bygbart for entreprenører og håndværkere i udførelsesfasen.

​Vi kan tilbyde at deltage og rådgive i hele byggeprocessen, fra de første idéer og skitser, til udførelsen og afleveringen. Fra idé til virkelighed.

MISSION

​DINBygnings mission er at bringe kvaliteten og helheden tilbage i den danske bygningsmasse – at skabe levedygtige bygninger. Mange danske bygninger er udsat for ikke gennemtænkte og usammenhængende ombygninger, tilbygninger​ og nybygninger.

Det medfører æstetisk skadede bygninger, bygninger som nedbrydes som følge af byggeskader, eller som følge af en manglende evne til at beskytte sig mod de påvirkninger som de udsættes for, ude som inde.

Konstruktioner og materialer i en bygning skal sammensættes med omtanke, og med respekt for bygningens anvendelse, placering og/eller historie. Et gennemtænkt valg af æstetisk udtryk, konstruktioner, materialer og entreprenører, vil føre til en levedygtig bygning.​​

​Herudover er vores mission, at deltage og rådgive i de dele af byggeprocessen, som skaber mest mulig værdi for netop dig.

 

DINBygning ejes og drives af Henrik Bang, som har mere end 20 års erfaring indenfor byggeri. Som henholdsvis tømrer, bygningskonstruktør, underviser​, projektleder og byggerådgiver.

ØNSKER DU

Tryghed og stabilitet i dit byggeprojekt?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 3 hverdage

Vores kunder siger bl.a.:

“Er meget tydelig på, hvad man får ud af rådgivningen. Holder aftalerne.
Jeg kan varmt anbefale DINBygning.”

Irene Matthiesen Lange