Redegørelse af bygning

En redegørelse for din bygnings tilstand, eller en bygning som du overvejer at købe. Redegørelsen skaber et overblik over anbefalede og nødvendige forbedringer for din bygning, således at den bevarer sin levedygtighed. Redegørelsen indeholder samtidig økonomiske overslag, for omkostninger og besparelser i forbindelse med forbedringerne.

En bygningsredegørelse kan indeholde:

  • En redegørelse for tilstanden af bygningens indvendige og udvendige konstruktionsdele og materialer. Redegørelsen er baseret på en fysisk besigtigelse af bygningen, eventuelt sammenholdt med en foreliggende tilstandsrapport på bygningen. Anbefalinger for tiltag og økonomisk overslag for disse.
  • En redegørelse for mulige energiforbedringer af bygningens klimaskærm (terrændæk/gulve, ydervægge, tag, døre og vinduer) og installationer for varmeforsyning. Anbefalinger for mest rentable energiforbedringer, og økonomisk overslag for omkostninger og besparelser.

Eksempler:

Nedenstående er eksempler på bygningsredegørelser, i forbindelse med huskøb, hussalg eller energiforbedring ved ombygning.​

Ønsker du

TRYGHED OG STABILITET I DIT BYGGEPROJEKT?

​Kontakt mig ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af mig, inden for 2 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring op

Find os

Svendborgvej 226, 5260 Odense S

DINBygning ApS

​CVR: 38163930

5 stjernede anmeldelser via Google

fb-icon-footer​  instagram-icon-footer

DINBygning ApS
Svendborgvej 226,

5260 Odense S