​Byggetilladelse

– få hjælp hos mig

Det er ikke alle, som er klar over det, men står du overfor at skulle påbegynde et nyt byggeprojekt, kan det være nødvendigt at søge en byggetilladelse hos din pågældende kommune. Hos DINBygning ApS hjælper jeg med at sørge for, at du får den rette byggetilladelse, og at den overholder både love, krav og ønsker, således at resultatet af din byggeproces bliver præcis, som du ønsker.

Byggetilladelse hvornår?​

En byggetilladelses pris og ventetid er forskellig alt efter, hvor du bor. Desuden skal du inddrage både en detaljeret plan over dit byggeri og en beskrivelse af de tekniske foranstaltninger – f.eks. højde, bredde og afstand til naboskel. Det kan være svært at have overblik over alle disse ting, og det er netop her, at jeg kan hjælpe. Med rådgivning og projektstyring, sørger jeg for at følge ansøgning om byggetilladelse til dørs, så du sikkert kan starte dit projekt.

Sådan foregår det

​En grundig gennemgang af dine ønsker til byggeprocessen danner grundlaget for, at den rådgivning og styring, som jeg laver, bliver tilpasset dine behov. Jeg er med dig hele vejen fra idéfasen, hvor jeg hjælper med tegninger, specifikationer og idéoplæg, til myndighedsfasen, hvor byggetilladelsen skal søges, og også til udførelsesfasen, hvor jeg kan hjælpe med overvejelser af de tilbud, som er kommet fra f.eks. håndværkere. Jeg kan altså hjælpe med at sikre, at en bygning ikke bare står flot, når den er færdig – den overholder samtidig alle myndighedsbestemmelser og er lavet med dine – og ikke andres – interesser for øje.

Lad mig hjælpe dig MED DIN BYGGETILLADELSE

​Du kan kontakte mig på telefon 40 42 09 90 eller på henrik@dinbygning.dk allerede i dag for kyndig og professionel byggerådgivning. Fra kontoret i Odense på Fyn hjælper jeg gerne i f.eks. Kolding og Vejle.

​​

Ønsker du

TRYGHED OG STABILITET I DIT BYGGEPROJEKT?

​Kontakt mig ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af mig, inden for 2 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring op

Find os

Svendborgvej 226, 5260 Odense S

DINBygning ApS

​CVR: 38163930

5 stjernede anmeldelser via Google

fb-icon-footer​  instagram-icon-footer

DINBygning ApS
Svendborgvej 226,

5260 Odense S