Bygherrerådgivning

Høj kvalitet af byggeherrerådgivning

Med udgangspunkt i min mange årige erfaring fra byggebranchen, tilbyder jeg professionel og kvalitetsfyldt byggeherrerådgivning inden for forskellige områder. Gennem tæt dialog og specialiseret, teknisk korrespondance med den enkelte kunde, hjælper jeg med at finde frem til løsninger, som imødekommer specifikke ønsker og behov. Mit arbejde med byggeherrerådgivning bygger bl.a. på et højt fagligt niveau, og alle projekter er støbt på faglig bredde og ekspertise. I enhver byggeproces handler det om at træffe de rette beslutninger – store som små – og jeg er med hele vejen. Læs mere...

​​

Sønderborggade, Århus C

Bygherrerådgivning i forbindelse med konvertering af to butikker, til lejligheder.

 • Forhåndsdialog med Århus Kommune.
 • Skitseforslag.
 • Byggeansøgning.

Dybdevej, Odense V

Bygherrerådgivning i forbindelse med forsikringssag.

 • Besigtigelsesrapport.

Korskærvej, Fredericia

Bygherrerådgivning og projektering i forbindelse med myndighedsgodkendelse af Kulturforening.

 • Dialog med myndigheder.
 • Tegninger, beskrivelser og dokumentation for brand, ventilation og lydforhold.

Æblehaven, Morud

Byggerådgivning i forbindelse med muligt huskøb.

 • Bygningsredegørelse. Redegørelse for bygningens tilstand, baseret på fysisk gennemgang og tilstandsrapport. Anbefalinger for tiltag, og estimerede omkostninger for disse.
"Har brugt Henrik i forbindelse med huskøb. Er yderst tilfreds. Hurtig og professionel og til fair pris. Kan klart anbefale"

Claus Mathiesen

Odensevej, Svendborg

Rådgivning i forbindelse med total ombygning og energirenovering, af fritliggende enfamilieshus fra 1971, med henblik på videresalg.

 • Bygningsredegørelse. Bygningsgennemgang, med angivelse af kritiske forhold, og anbefalinger for tiltag.
 • Energiredegørelse. Redegørelse for mulige forbedringer og forslag til konstruktionsopbygninger.

Nørrestængevej, Orø

Bygherrerådgivning i forbindelse med total ombygning og energirenovering, af bevaringsværdig landejendom fra 1880, med henblik på restauration og udlejning.

 • Udbudsmateriale til udbud i hovedentreprise.

Vilhelm Kyhns Vej, Odense M

Byggerådgivning i forbindelse med muligt huskøb.

 • Bygningsredegørelse. Redegørelse for bygningens tilstand, baseret på fysisk gennemgang og tilstandsrapport. Anbefalinger for tiltag, og estimerede omkostninger for disse.

".......Han reagerede med det samme, gav mig en grundig redegørelse, og besvarede alle mine spørgsmål. Hvis jeg har behov for rådgivning en anden gang, vil jeg helt sikkert spørge ham igen"

Arthur Zimek

Få hjælp til alle processer

Byggeherrerådgivning bør altid være uvildig, således at den i højeste grad er tilpasset den enkelte kunde uden at være fordelagtig for bestemte samarbejdspartnere, hvorfor jeg altid har et stort fokus på, at rådgivningen skal være så neutral som muligt. Samtidig kan byggeherrerådgivning dække over mange ting, og med bred erfaring kan jeg hjælpe til ved både større og mindre projekter med f.eks. følgende:

 • Skitseforslag og øvrige tegninger
 • Dialog med myndigheder, kommuner og lignende
 • Udformning af diverse ansøgninger
 • Redegørelser for f.eks. bygning, energi og andet
 • Udbudsmateriale
 • Og meget mere..

Dine ønsker og behov er i højsædet

Tryghed, tilpasning, stabilitet og fleksibilitet bør altid gå hånd i hånd under et byggeprojekt, hvorfor en byggeherrerådgiver kan være en stor fordel. Jeg hjælper til øget sikkerhed under hele processen ved, at jeg tilbyder uvildig rådgivning, der følger de ønsker og behov, som den enkelte kunde måtte have. Der findes ingen dumme spørgsmål, og uanset hvad der behøves hjælp til, står jeg klar.

Jeg har min daglige gang i Odense, men har gennem tiden hjulpet med byggeherrerådgivning i både området omkring Kolding og Vejle, på hele Fyn og i større byer som f.eks. Århus. Kontakt mig allerede i dag på telefon 40 42 09 90 eller på mail henrik@dinbygning.dk for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dit byggeprojekt.

Ønsker du

TRYGHED OG STABILITET I DIT BYGGEPROJEKT?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 3 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring op

Find os

Dalumvej 18-20, 1. sal tv.

5250 Odense SV

DINBygning ApS

​CVR: 38163930

5 stjernede anmeldelser via Google

fb-icon-footer​  instagram-icon-footer