Om DINBygning​

DINBygning tilbyder professionel rådgivning i alle faser af byggeprocessen, således at du kan tage de bedste beslutninger i dit byggeprojekt – og for din bygning. DINBygning har fokus på, at du er beslutningstageren, fra idéen til et byggeprojekt, til udførelsen og det endelige resultat.

DINBygning guider og inspirerer dig i de beslutninger som skal tages, og hjælper med at afdække de behov som du og din bygning har. En byggerådgivning fra DINBygning, fører til den bedste samlede løsning for dit byggeprojekt, med respekt for din økonomi.

DINBygning samarbejder med, og anvender øvrige aktører indenfor byggebranchen som rådgivere, og til kvalitetssikring. Det sikrer kvalitet og sikkerhed i dit byggeprojekt, at projektet respekterer konstruktioner og materialers egenskaber, efterlever myndighedernes krav og er bygbart for entreprenører og håndværkere i udførelsesfasen.

DINBygning kan generere byggebudgetter, tidsplaner, skitse- og byggetegninger til anvendelse for byggetilladelse og udbud.​

Mission

​DINBygnings mission er at bringe kvaliteten og helheden tilbage i den danske bygningsmasse – at skabe levedygtige bygninger. Mange danske bygninger er udsat for ikke gennemtænkte og usammenhængende ombygninger, tilbygninger​ og nybygninger.

Det medfører æstetisk skadede bygninger, bygninger som nedbrydes som følge af byggeskader, eller som følge af en manglende evne til at beskytte sig mod de påvirkninger som de udsættes for, ude som inde.

Konstruktioner og materialer i en bygning skal sammensættes med omtanke, og med respekt for bygningens anvendelse, placering og/eller historie. Et gennemtænkt valg af æstetisk udtryk, konstruktioner, materialer og entreprenører, vil føre til en levedygtig bygning.​​

"Er meget tydelig på, hvad man får ud af rådgivningen. Holder aftalerne.

Jeg kan varmt anbefale DINBygning."

Irene Matthiesen Lange

Ønsker du

TRYGHED OG STABILITET I DIT BYGGEPROJEKT?

​Kontakt os ved at bruge nedenstående formular. Du vil blive kontaktet af os, inden for 2 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring op

Find os

Dalumvej 18-20, 1. sal tv., 5250 Odense SV

DINBygning ApS

​CVR: 38163930

5 stjernede anmeldelser via Google

fb-icon-footer​  instagram-icon-footer